Sandsækhandske

Stort udvalg af sandsækhandsker – Sandsækhandsker bruges til træning på boksepuder og sandsække – kan ikke bruges til sparring mod andre da polstringen er tyndere end på bokshandsker Bestil inden 16:00 og vi sender dine sandsækhandsker i dag.

Sandsækhandsker –kvalitets sandsækhandsker til boksere motionister og andre kampsport udøvere

På Boksehandsker.dk går vi højt op i kvalitet og tilfredse kunder – og derfor fører vi også kun produkter fra de mest eftertragtede og respekterede producenter herunder Greenhill og TOP TEN.

Prisen afbilleder, hvilken kvalitet man køber, når det handler om sandsækhandsker. Derfor skal man gøre op med sig selv, hvor meget man skal bruge dem, og hvilke krav man sætter til sit udstyr.
Skulle du være i tvivl om hvilke handsker, der passer dig og din stil, så kontakt os endeligt. Vi kan give dig den bedste vejledning til det helt korrekte produkt.
Hvis guiding over telefonen ikke er nok, er du altid velkommen til at kigge forbi vores adresse på Frederiksberg og prøve handskerne, inden du køber.

Dertil har vi eksklusive TOP TEN sandsækhandsker, hvor man han tilføje vægte (handskerne kommer med vægte), hvor man kan træne med en tungere handske. Det er en super god øvelse til at træne hurtigt og slagteknik. Dertil kan de også bruges for at udfordre sig selv, hvis man er motionsbokser og kræver mere udfordring i form af vægt.

Post a Comment

Your email is kept private. Required fields are marked *